Положение о политике конфиденциальности и порядок использования файлов cookie | Официальный интернет-магазин Villeroy & Boch
+38 067 0771748
+38 063 0771748
+38 099 6071748
Рус
0

Положение о политике конфиденциальности и порядок использования файлов cookie

ПОЛОЖЕННЯ ПРО КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ І ПОРЯДОК ВИКОРИСТАННЯ ФАЙЛІВ COOKIE

Це Положення про політику конфіденційності і порядок використання файлів cookie є офіційним документом, який визначає порядок обробки та захисту персональної інформації про Вас, яку Продавець може отримати під час використання Вами Платформи та її сервісів.

Положення про політику конфіденційності та порядок використання файлів cookie є доповненням до Умов використання платформи та Договору (оферти) купівлі-продажу.

Перед використанням Платформи, Вам слід ознайомитися з даним Положенням.

 

1. Терміни та визначення.

Всі терміни з великої літери вживаються в наступних значеннях:

1.1. Сайт: сукупність програмних і апаратних засобів, результат комп'ютерного програмування, який розміщено в мережі Інтернет під доменним ім'ям «villeroy-and-boch.ua» за адресою https://villeroy-and-boch.ua та належить власнику сайту. Сайт має віртуальний торговий майданчик для розміщення на ньому, зокрема, інтернет-магазину. Зміст сайту захищений авторським правом, а також іншими правами, пов'язаними з інтелектуальною власністю законодавством України.

1.2. Інтернет-магазин: торговий майданчик, розміщений у віртуальному просторі сайту для формування правовідносин між Вами та Продавцем, відносно купівлі-продажу Товарів Продавця. При цьому, торговий майданчик є частиною інформаційного простору інтернет-магазину, що містить інформацію про Товар Продавця, яка є обов'язковою для складання Договору (оферти) купівлі-продажу, який укладається між Покупцем і Продавцем. Зміст інтернет-магазину захищений авторським правом, законодавством про товарні знаки, а також іншими правами, пов'язаними з інтелектуальною власністю. Інтернет-магазин належить Продавцю та розміщується згідно з умовами, визначеними договором про надання послуг, укладеним між власником сайту та Продавцем.

1.3. Платформа: інтернет-магазин, розміщений у віртуальному просторі сайту «villeroy-and-boch.ua» за адресою https://villeroy-and-boch.ua.

1.4. Договір: договір (оферти) купівлі-продажу, укладений на відстані між Покупцем і Продавцем, умови якого визначаються Договором (оферти) купівлі-продажу.

1.5. Ви: Користувач або Покупець, залежно від контексту.

1.6. Користувач: будь-яка особа, яка має доступ до Платформи, за допомогою мережі Інтернет та використовує її.

1.7. Покупець: Користувач, який оформляє на Платформі замовлення на покупку Товара.

1.8. Продавець: ЖИГАДЛО М. І., який здійснює свою діяльність згідно з законодавством України, з місцезнаходженням за адресою: Україна, 01103, місто Київ, вул. Бойчука Михайла, буд.30, кв. 38.

1.9. Товар: будь-яка продукція з асортименту, представленого на Платформі для продажу.

1.10. Порядок/Положення: Положення про політику конфіденційності та порядок використання файлів cookie.

1.11. Дані: будь-яка інформація, що відноситься прямо або опосередковано до Вас. Це може бути: ім'я, прізвище, по батькові (за наявності), адреса електронної пошти, номер телефону, адреса місця проживання/перебування, інформація про Ваші дії на Платформі, ip-адреса, дані про пристрої, які Вами використовуються (комп'ютер, тип браузера, операційна система мобільного пристрою), повідомлення (інформація, яка міститься в листуванні з Продавцем), інша комунікаційна інформація, яка надається Вами за допомогою реєстраційної форми та/або під час заповнення свого профілю на Платформі, а також інформація, яка надається при здійсненні оплати та/або використанні Вами будь-якого сервісу (послуги), яка надається Продавцем.

 

2. Загальні положення

2.1. Метою обробки Даних є виконання зобов'язань Продавця перед Вами відносно використання Платформи.

2.2. Обробка Даних користувачів здійснюється з Вашої згоди як суб'єкта персональних даних на обробку таких Даних.

2.3. Метою цього Положення є забезпечення захисту прав і свобод людини та громадянина при обробці його персональних даних, зокрема захисту прав на недоторканність приватного життя, особисту та сімейну таємницю, від несанкціонованого доступу та розголошування.

2.4. Діяльність, пов'язана з обробкою Даних і інформацією про користувачів Платформи, регулюється цим Положенням, іншими офіційними документами та чинним законодавством України.

 

3. Збір Даних.

Продавець здійснює збір інформації через Платформу двома способами:

3.1. Дані, що надаються Вами:

Продавець здійснює збір Даних, які вводяться Вами на Платформі самостійно або іншими особами за Вашим дорученням.

Платформа здійснює збір інформації/даних, включаючи:

— ім'я та прізвище,

— адресу;

— номер телефону;

— адресу електронної пошти;

3.2. Пасивний збір Даних про поточне підключення в частині статистичних відомостей:

3.2.1. На Платформі може проводитися збір статистичних даних про Вас, включаючи:

— відвідані сторінки;

— кількість відвідувань сторінок;

— тривалість користувальницької сесії;

— точки входу (сторонні сайти, з яких користувач за посиланням переходить на Платформу);

— точки виходу (посилання на Платформі, по яких користувач переходить на сторонні сайти);

— країна користувача;

— регіон користувача;

— провайдер користувача;

— браузер користувача;

— системні мови користувача;

— ОС користувача;

— роздільну здатність екрану користувача;

— кількість кольорів екрану користувача.

3.3. Дані можуть бути отримані за допомогою різних методів, наприклад, файлів cookie, файлових веб-маяків та інше.

3.4. Продавець може використовувати сторонні інтернет-сервіси для організації збору статистичних Даних, які забезпечують зберігання отриманих Даних на власних серверах.

3.5. Продавець не несе відповідальності за локалізацію серверів сторонніх інтернет-сервісів.

3.6. Продавець не здійснює зіставлення інформації, що надається Вами самостійно та дозволяє ідентифікувати Вас як суб'єкта персональних даних, із статистичними Даними, отриманими в ході застосування таких пасивних методів збору інформації.

3.7. Метою збору Даних є виконання Продавцем своїх зобов'язань, передбачених Договором (оферти) купівлі-продажу.

 

4. Зберігання та використання Ваших Даних.

4.1. Дані зберігаються виключно на електронних носіях і обробляються з використанням автоматизованих систем, за винятком випадків, коли неавтоматизована обробка Даних необхідна у зв'язку з виконанням вимог законодавства України.

4.2. Зібрані Дані використовуються для виконання оформленого та підтвердженого Вами замовлення на Платформі, а також для направлення Вам повідомлення про нові продукти, спеціальні пропозиції та різні події. Також вони допомагають Продавцю підвищувати якість обслуговування. Ви можете у будь-який час відмовитися від розсилки, шляхом інформування Продавця по вказаних на Платформі телефонах, або написавши нам листа за адресою info@v-b.in.ua .

4.3. Дані також можуть бути використані для внутрішніх цілей Продавця, таких як: проведення аудиту, аналіз даних і різних досліджень в цілях поліпшення Товарів та інших послуг Продавця, а також взаємодії з Вами, як із споживачами таких Товарів і послуг.

4.5. Продавець також проводить збір Даних, що не є персональними - дані, що не дозволяють прямо асоціювати їх з якою-небудь певною особою. Продавець має право збирати, використовувати, передавати та розкривати інформацію, що не є персональною, для будь-яких цілей. У разі поєднання інформації, що не є персональною, з Даними, така сукупна інформація розглядатиметься як персональна інформація, доки така інформація буде суміщеною.

4.6. Ваші Дані не передаються будь-яким третім особам, за винятком випадків, які безпосередньо передбачені цим Положенням.

4.7. Обробка Даних здійснюється без обмеження терміну, будь-яким законним способом, зокрема в інформаційних системах Даних з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів.

4.8. Ви погоджується з тим, що Продавець має право передавати Дані третім особам, зокрема, кур'єрським службам, організаціям поштового зв'язку, операторам електрозв'язку і т. д., виключно для цілей, вказаних в розділі 3 цього Положення.

4.9. Ваші Дані можуть бути передані по запитах уповноважених органів державної влади України тільки на підставах і в порядку, встановленому законодавством України.

4.10. Продавець здійснює блокування Даних, що стосуються Вас, з моменту Вашого звернення або запиту та/або Вашого законного представника або уповноваженого органу захисту прав суб'єктів персональних даних на період перевірки, у разі виявлення недостовірних Даних або неправомірних дій.

 

5. Розкриття Даних третім особам.

5.1 У деяких випадках Продавець може надавати певні Дані стратегічним партнерам, які працюють з ним для надання продуктів і послуг, або тим з них, які допомагають реалізовувати продукти та послуги кінцевим споживачам. Продавець надає третім особам мінімальний об'єм Даних, необхідний тільки для надання необхідної послуги або проведення необхідної транзакції.

5.2. Дані надаватимуться тільки в цілях забезпечення споживачів продуктами та послугами Продавця, а також для поліпшення таких продуктів і послуг. Інформація не буде надаватися третім особам для їх маркетингових цілей.

5.3. Для використання Ваших Даних з будь-якою іншою метою, ми запросимо Вашу Згоду на обробку Ваших Даних.

5.5. Відповідно до закону, судового порядку, в судовому розгляді на території або поза територією країни Вашого перебування, Продавець може бути зобов'язаний розкрити Ваші Дані.

5.6. Продавець також має право розкривати Дані про Вас у випадках, якщо розкриття необхідне для приведення у виконання положень, порядків та умов, наданих на Платформі, або у цілях захисту діяльності та користувачів Продавця. Додатково у разі реорганізації, злиття або продажу, Продавець може передати будь-яку або всю зібрану інформацію відповідній третій особі.

5.7. Дані користувача знищуються при відкликанні суб'єктом персональних даних згоди на обробку Даних.

5.8. Порядок використання файлів cookie:

5.8.1. При використанні даної Платформи, ви підтверджуєте свою згоду на використання файлів cookie та інших схожих технологій, відповідно до цього Порядку. Якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, Ви маєте відповідним чином встановити налаштування вашого браузера або не використовувати дану Платформу.

5.8.2. Файлом cookie є невеликий текстовий файл, що зберігається на Вашому комп'ютері, смартфоні або іншому пристрої, який Ви використовуєте для відвідування Платформи.

5.8.3. За допомогою файлів cookie Продавець може збирати та аналізувати інформацію про Вашу взаємодію з Платформою.

5.8.4. Обов'язкові файли cookie дозволяють Вам відвідувати Платформу та використовувати її функції. Їх відключення ускладнить функціонування Платформи і може зробити недоступними її функції та сервіси.

5.8.5. Файли cookie, що стосуються продуктивності, ефективності та аналітики допомагають Продавцю зрозуміти, як Ви взаємодієте з Платформою, показують проблеми в її роботі (наприклад, повідомлення про помилки), допомагають вимірювати ефективність рекламних кампаній та оптимізувати їх для Вас.

5.8.6. Функціональні файли cookie допомагають запам'ятовувати Ваші індивідуальні уподобання та персоналізувати для Вас зміст сайту.

5.8.7. Рекламні файли cookie використовуються для доставки цільової реклами і допомагають Продавцю оцінювати ефективність рекламних кампаній. Продавець може ділитися цими файлами з відповідними рекламними системами та майданчиками, де розміщується реклама Продавця.

5.8.8. Продавець може використовувати технології, що дозволяють відстежувати, чи відкривали Ви, прочитали або переадресовували певні повідомлення, відправлені їм на вашу електронну пошту. Це необхідно, щоб зробити засоби комунікації кориснішими для Вас. Якщо ви не бажаєте, щоб Продавець одержував відомості про це, вам потрібно анулювати таку підписку.

5.8.9. Кнопки доступу до соціальних мереж використовуються для того, щоб Ви могли поділитися посиланням на сторінку в соціальних мережах або зробити електронну закладку. Дані кнопки є посиланнями на веб-сайти соціальних мереж, що належать третім особам, які в свою чергу можуть фіксувати інформацію про вашу активність в інтернеті, зокрема на нашій Платформі. Будь ласка, ознайомтеся з відповідними умовами використання та політикою конфіденційності таких сайтів для розуміння того, як вони використовують Ваші дані та як можна відмовитися від використання ними Ваших даних або видалити їх.

5.8.10. Іноді на даній Платформі Продавець може використовувати сторонні веб-сервіси. Наприклад, для відображення тих або інших елементів (зображення, відео, презентації і т. і.), організації опитувань, оплати продуктів і послуг через платіжні системи і т.д. Як і у випадку з кнопками доступу до соціальних мереж, Продавець не може перешкоджати збору цими сайтами або зовнішніми доменами інформації про те, як Ви використовуєте зміст таких сайтів.

5.8.11. Продавець може періодично вносити зміни до даного порядку і положення про файли cookie, наприклад, у зв'язку із зміною Платформи або правил, що стосуються файлів cookie. Продавець зберігає за собою право вносити зміни до порядку і положення про файли cookie і у файли cookie, вказані в ньому, у будь-який час і без попереднього повідомлення. Новий порядок і положення про файли cookie набуває чинності з моменту такого розміщення. Факт використання Вами Платформи після внесення відповідних змін означає Вашу безумовну згоду на ухвалення нової редакції Порядку і Положення про файли cookie. Продавець рекомендує періодично перечитувати це Положення.

 

6. Принципи та умови обробки Ваших даних.

6.1. Обробка Даних Продавцем здійснюється на законній і справедливій основі та обмежується досягненням конкретних, заздалегідь визначених і законних цілей, зокрема, відповідно до Умов використання платформи і умов договору (оферти) купівлі-продажу.

6.2. Обробці підлягають тільки Дані, які відповідають цілям їх обробки. Зміст і об'єм оброблюваних Продавцем Даних відповідають заявленим цілям обробки, надмірність оброблюваних Даних не допускається.

6.3. При обробці Даних Продавець забезпечує точність Даних, їх достатність і, в необхідних випадках, актуальність по відношенню до цілей обробки. Продавець може вжити необхідних заходів по видаленню або уточненню неповних, або неточних Даних.

6.4. Продавець в ході своєї діяльності може надавати та (або) доручати обробку Даних іншій особі з Вашої згоди як суб'єкта персональних даних, якщо інше не передбачене законодавством України. При цьому обов'язковою умовою надання та (або) доручення обробки Даних іншій особі є обов'язок сторін по дотриманню конфіденційності та забезпеченню безпеки таких Даних при їх обробці.

6.5. Терміни обробки Даних визначаються відповідно до цілей, для яких вони були зібрані.

 

7. Ваші права як суб'єкта персональних даних.

7.1. Суб'єкт персональних даних має право (якщо інше не передбачене законом):

7.1.1. вимагати уточнення своїх Даних, їх блокування або знищення у випадку, якщо Дані є неповними, застарілими, недостовірними, незаконно отриманими або не є необхідними для заявленої мети обробки, а також вживати передбачених законом заходів по захисту своїх прав;

7.1.2. вимагати перелік своїх Даних, що обробляються Продавцем, і джерело їх отримання;

7.1.3. отримувати інформацію про терміни обробки своїх Даних, зокрема про терміни їх зберігання;

7.1.4. вимагати сповіщення всіх осіб, яким раніше були повідомлені невірні або неповні його Дані, про всі здійснені в них виключення, виправлення або доповнення;

7.1.5. оскаржити в уповноваженому органі захисту прав суб'єктів персональних даних або в судовому порядку неправомірні дії або бездіяльності при обробці його Даних;

7.1.6. на захист своїх прав і законних інтересів, зокрема на відшкодування збитків і (або) компенсацію моральної шкоди в судовому порядку.

7.2. Якщо у Вас є питання про характер застосування, використання, зміну або видалення Ваших Даних, які були Вами надані, або якщо Ви хочете відмовитися від подальшої їх обробки Продавцем, будь ласка, зв'яжіться по телефонах, які вказані на Платформі, або напишіть нам листа за адресою info@v-b.in.ua .

7.3. Звертаємо Вашу увагу, що Продавець як оператор Даних не несе відповідальності за недостовірну інформацію, надану Вами як суб'єктом персональних даних.

 

8. Заходи по захисту інформації про Вас.

8.1. Продавець вживає всіх необхідних і достатніх організаційних і технічних заходів для захисту Даних про Вас від неправомірного або випадкового доступу до них, знищення, зміни, блокування, розповсюдження Даних, а також від інших неправомірних дій з такими. До цих заходів відносяться, зокрема, внутрішня перевірка процесів збору, зберігання та обробки даних і заходів безпеки, включаючи заходи по забезпеченню фізичної безпеки даних для запобігання неавторизованому доступу до Даних.

8.2. При обробці Даних Користувачів, Адміністрація керується Законом України «Про захист персональних даних» в редакції, що діє, на момент такої обробки.

 

9. Кінцеві положення.

9.1. Це Положення, відносини між Вами і Продавцем, що виникають у зв'язку з застосуванням цього Положення, а також питання, не врегульовані останніми, регулюються чинним законодавством України.